Az auto bejelentkezésed be van kapcsolva.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Leggyakoríbb kérdések:

- Mennyibe kerül a termékek kiszállítása? Ha a vásárlás értéke eléri a 15.000 Ft-ot, akkor a szállítási költséget átvállaljuk. Ha a rendelés összege 15.000Ft alatt van, akkor bruttó 1250Ft kiszállítási és csomagolási költséget számolunk fel.

- Milyen módon jut elhozzám a megrendelt áru? Az árut a PPS futárszolgálat szállítja ki a megadott szállítási címre. A csomag legtöbb esetben 3-5 munkanapon belül megérkezik, előfordulhat azonban hogy néhány nappal később tudjuk csak feladni a csomagot.

Bizonyos időszakokban a megszokott 5 munkanapnál többet is igénybe vehet a megrendelt termékek kiszállítása.

- A nap folyamán mikor érkezik a futár? A futár munkanapokon érkezhet a csomaggal. Sajnos a kézbesítés pontos időpontját nem áll módunkban előre egyeztetni. A csomag munkaidőben érkezik, érdemes esetleg olyan címet megadni, ahol napközben tartózkodik valaki. (Pl: Munkahely, otthon élő rokon, etc..)

- Mi a teendő, ha mégsem kapom meg az általam megrendelt ruhát határidőn belül? Érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál a info@thomaskarcag.hu email címen, vagy a 59/311-004 telefonszámon!

- Mit tegyek ha nem megfelelő méretet választottam, vagy egyéb okból cserélni szeretném a terméket? Átvételt követő 3 munkanapon belül hívja ügyfélszolgálatunkat a 59/ 311 004 telefonszámon, vagy írjon a info@thomaskarcag.hu email címre , ahol egyeztetni tud a csere lehetőségéről.

Ha az árucsere lehetősége adott, akkor eredeti nylon csomagolásban és címkével küldje vissza a terméket saját költségen a címünkre, és mi a csere terméket postafordultával küldjük a megadott szállítási címére. A cseretermék házhozszállításának díja is megegyezik a webshopban érvényes 1250 ft-al.

Ha a csere lehetőségét ügyfélszolgálatunk bármely okból nem tudja megoldani, akkor eredeti nylon csomagolásban és címkével küldje vissza a terméket saját költségen a címünkre, és a termék ellenértékét átutalással elküldjük az ön bankszámla számára.