Az auto bejelentkezésed be van kapcsolva.
A képen egy grafikusan ábrázolt virág látható.
Amikor belépsz oldalunkra automatikusan bejelentkezel.

Annak érdekében, hogy fiókodban lévő adataidat, a lehető legkönnyebben elérd, továbbá megrendelésed néhány lépéssel rögzíteni tudd jelszó megadása nélkül.

Ha nyilvános számítógépet használsz, vagy nem szeretnél automatikus bejelentkezést, válaszd a Visszavonás gombot. Fiókodban bejelentkezést követően ezt bármikor ki, illetve bekapcsolhatod.

Leggyakoribb kérdések:

- Mennyibe kerül a termékek kiszállítása? Ha a vásárlás értéke eléri a 15.000 Ft-ot, akkor a szállítási költséget átvállaljuk. Ha a rendelés összege 15.000Ft alatt van, akkor bruttó 990Ft kiszállítási és csomagolási költséget számolunk fel.

- Milyen módon jut el hozzám a megrendelt áru? Az árut a GLS futárszolgálat vagy MPL szállítja ki a megadott szállítási címre. A csomag legtöbb esetben 1-2 munkanapon belül megérkezik, előfordulhat azonban hogy néhány nappal később tudjuk csak feladni a csomagot.

Bizonyos időszakokban a megszokott 5 munkanapnál többet is igénybe vehet a megrendelt termékek kiszállítása.

- A nap folyamán mikor érkezik a futár? A futár munkanapokon érkezhet a csomaggal . A GLS futárszolgálat a szállítás napján sms értesítést küld a csomag kézbesítésének körülbelüli időpontjáról.

- Mi a teendő, ha mégsem kapom meg az általam megrendelt ruhát határidőn belül? Érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál a info@thomaskarcag.hu email címen, vagy a 0630/543 0 543 telefonszámon!

- Mit tegyek ha nem megfelelő méretet választottam, vagy egyéb okból cserélni szeretném a terméket? Átvételt követő 3 munkanapon belül hívja ügyfélszolgálatunkat a 0630/543 0 543 telefonszámon, vagy írjon a info@thomaskarcag.hu email címre , ahol egyeztetni tud a csere lehetőségéről.

Ha a csere lehetőségét ügyfélszolgálatunk bármely okból nem tudja megoldani, akkor eredeti nylon csomagolásban és címkével küldje vissza a terméket saját költségen a címünkre, és a termék ellenértékét átutalással elküldjük az ön bankszámla számára.

Szívleléseid
Tekintsd meg a többi szívlelt termékedet is!
0